Om mej

Åsa heter jag. Jag tycker om att läsa, skriva, springa, klättra och fotografera, men inte samtidigt förstås. Jag älskar att lära mig språk vilket är tur för portugisiska är inte helt lätt. Förutom portugisiska försöker jag lära mej surfa, vindsurfa och kitesurfa. Hittills går vindsurfen bäst, om det inte blåser för mycket.

Maj 2014 Lagun + hundsurf 002

Jag kommer från Färila i Hälsingland. Ett fantastiskt ställe att växa upp på, en barndomsidyll, men när barndomen var över längtade jag Bort(ugal!). Innan jag hamnade där jag är nu hade jag bott i London, Göteborg, Matrei in Osttirol (Österrike) , San Sebastián ( Spanska Baskien), Pontresina (Schweiz), Freiburg (Tyskland) och i Newcastle (NSW, Australien). Växelvis säsongsjobbat och pluggat utan en tanke på att slå mej till ro förrän jag träffade Sverker (på en pizzeria i Vallentuna) och slog mej ner i Vikingshill (Nacka) och byggde hus och bildade familj och blev språklärare.

Nu bor Sverker och jag och våra två döttrar i en by i Portugal och det har vi gjort sedan juni 2013. Om du känner mej vet du kanske lite om hur vi hamnade här, hur det kom sej att vi blev hemma i Bortugal och hur vi har det här. Annars får du veta det om du läser min blogg.

unnamed

Så här ser jag ut ungefär!